Nieuwe corona-maatregelen omtrent de huidige praktijkwerking (vanaf 2 november tot nader bericht)


Omwille van opnieuw strengere maatregelen van de Overheid en sterk oplopen van het aantal covid-positieve patiënten, werken wij vanaf heden terug ENKEL met offline AFSPRAKEN.
Dwz dat een afspraak enkel mogelijk is VIA telefonisch contact met het secretariaat op 056/20.44.34 (zie openingsuren).

Voor de veiligheid van ons allen, zullen volwassen met griepale en/of luchtwegsymptomen door ons worden doorgestuurd naar het triagecentrum na telefonisch overleg.

Niettegenstaande blijven we de ‘gewone’ chronische en andere acute zorg met de nodige extra hygiënische maatregelen in onze praktijk verder uitvoeren.
Nuchtere bloedafnames, bloeddrukcontroles, etc. kunnen dus blijven doorgaan.

Telefonische voorschriften worden zoveel mogelijk vermeden om extra telefonische druk te vermijden. Gelieve hiermee rekening te houden en vroegtijdig een afspraak te maken zodat u niet zonder medicatie dreigt te vallen.

AANDACHTSPUNTEN bij een consultatie voor maximale bescherming van ons allen:

  • Voorlopig is het niet mogelijk om online afspraken te maken. Gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen en steeds de reden van consult te vermelden.
  • Kom liefst alleen naar de praktijk (maximum 1 extra begeleider).
  • Kom op tijd doch ook niet te vroeg. Consultaties zullen maximum 15 minuten duren zodat er voldoende tijd is voor ontsmetten na u. Beperk je consultatie daarom tot 1 klacht.
  • Gelieve (verplicht) een mondmasker (of sjaal of bandana..) te dragen en de richtlijnen betreft handhygiëne in de praktijk te respecteren.
  • Huisbezoeken worden tot een minimum herleid.

Wij danken u voor uw medewerking en stay safe!
Het artsenteam van huisartsenpraktijk Pirroen