Ons team


Artsen


In onze praktijk werken we met 4 artsen samen.

Door als groep samen te werken en regelmatig te overleggen, zijn we van mening dat we nog betere zorgen kunnen verlenen. Door in een groepspraktijk te werken menen we die zorg continu te kunnen optimaliseren.

De combinatie van consultaties en af en toe wat ruimte voor eigen vrije tijd, zorgt voor een goed professioneel evenwicht.

Via een gemeenschappelijk elektronisch medisch dossier is er continuïteit voor de patiënt verzekerd. Indien uw vertrouwde arts afwezig of bezet is, kan één van de collega’s u zeker verder helpen!

Uurrooster van de consultaties:

Secretariaat


Karen Boonen  is onze medische secretaresse die jullie graag te woord staat. U kan bij haar terecht om afspraken te maken, huisbezoeken aan te vragen, bij administratieve vragen of acute problemen. Net zoals de artsen is zij gebonden aan het beroepsgeheim.

Ons secretariaat is elke werkdag open van 8u tot 11u30 en 15u tot 18u30.

De artsen wensen zo weinig mogelijk telefonisch gestoord te worden tijdens de raadplegingen.
Gelieve daarom eerst uw vraag te richten tot de secretaresse. Indien zij u niet verder kan helpen, zal u worden doorverbonden met één van de artsen of wordt u later terug opgebeld.


Praktijkverpleegkundige


Bij onze praktijkverpleegkundige Nadia Dewitte kan u terecht voor een nuchtere bloedafname, pre-operatief ECG, suikertest ikv zwangerschap, bloeddruk- en gewichtscontrole, technische onderzoeken ikv verzekering, vaccinaties ea.

Dit kan telkens in de voormiddag na afspraak. Gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen via 056/20.44.34. Voor het bespreken van de resultaten en het verder invullen van formulieren kan u op een later tijdstip terecht bij uw arts.